Menu
0
https://www.sanicomfort.nl/home
Zoeken
Winkelmandje
 
Geen verzendkosten vanaf € 99,95Gratis bij u
thuisbezorgd
14 dagen zichttermijnen14 dagen zichttermijn
(niet goed, geld terug)
Snelle levering, 1 tot 5 dagenSnelle
levering
Veilig betalen, direct via iDealVeilig betalen
(direct via iDeal)

Veilig kan ook elegant zijn...

Slimme en fraaie badkamerconcepten van SaniComfort4all

 

Gevoel voor design

Ontzichtbare hulp

Online bestellen

 

Verborgen houvast
Een geraffineerd ontwerp met optimale ondersteuning

 

De wandbeugels van SaniComfort4all hebben allen een geraffineerd ontwerp en bieden ondersteuning, daar waar nodig. Hiermee wordt een veilig houvast geboden zonder esthetische concessies te doen. Beschikbaar in verschillende lengtes en in verschillende uitvoeringen.

Bekijk
 

Design douchezitje
een veilige en comfortabele rustplek

 

SaniComfort4all levert opklapbare douchestoelen welke worden gekenmerkt door zowel functioneel als elegant design. Deze douchezitjes bieden comfort en veiligheid voor jong en oud. Eenmaal ingeklapt  nemen de douchestoelen maximaal 5 cm ruimte in!

Bekijk
 

Veilige wastafels
In vele kleuren beschikbaar

 

De badkamerprodukten uit de serie Boing zijn gemaakt van veilige, zachte en comfortabele kunststof materialen. Hiermee wordt letsel door stoten of vallen tot een minimum beperkt. Het kleurrijke assortiment is de ideale keuze voor een ieder die zoekt naar een unieke, originele, veilige en innovatieve badkamer.

Bekijk
 

Anti-slip zonder drempel
zodat u veilig kunt douchen zonder uit te glijden

 

Dankzij het brede aanbod van maten en kleuren kunnen deze anti-slip douchevloeren in vrijwel elke badkamer worden geplaatst. Door de unieke vormgeving wordt een inloopdouche verkregen met maximaal comfort, die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Bekijk
 

Temperatuurbegrenzer
beveiliging tegen verbranding door te heet water

 

Deze temperatuurbegrenzer voorkomt verbranding door te heet water. De waterdoorstroom wordt namelijk geblokkeerd zodra het water een temperatuur van boven de 45° Celsius bereikt. Het is een veilige, voordelige en onderhoudsvrije oplossing die op alle bestaande kraan- en douchesystemen eenvoudig en snel te monteren is.

Bekijk
 
Copyright © 2020 | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist